Picos Trails

Friends/Links

 

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER INFORMATIE!

 

65959_548399451850702_1057859452_n

 

Trailrunning in de Picos de Europa heeft er een super gemotiveerde en gastvrije onderneming bij. Mijn goede vrienden Julio en Laura die al heel wat jaren een leuk en gezellige herberg en restaurant runnen hebben vanaf deze zomer een Trailrunning Trainings Camp opgericht.

 

MST-spandoeka

 

Een super te gekke trailrun organisatie die de juiste weg heeft gevonden om keer op keer alle deelnemers een fantastische ervaring te bieden. Koning van Spanje 2013 was AWESOME!!! 🙂

 

www.aktiereaktie.nl  Bedankt voor het bouwen van de website en het continue klaarstaan voor al mijn vragen!

 

 

Lijkt je Bare-foot running iets? JOIN Frunning!!

 

 

Chris van Beem heeft een hele mooie site met veel informatie en een uitgebreide kalender voor trailrunners!!

 

 

Voor alles wat je met een Landrover kan en wil doen ben je bij Ad en Pjotr aan het juiste adres, al jaren mijn vaste stek voor mijn 109 SIII TDI!!!

 

www.wvoutside.com  Even naar de states waar Don Parks al bijna 20 jaar bezig is met het promoten van allerlei outdoor activiteiten in West Virginia.

www.schneideroutdoor.nl  Als ik ooit de lotto win ga ik hier even onbegrensd shoppen, alles wat je nodig hebt of zoekt voor elk avontuur op elk niveau!!!

www.marathonkasterlee.be  as 18 november ga ik mijn eerste marathonpoging doen en wel bij onze zuiderburen, heb er keiveel zin in!!

www.runandwalk.nl  Robert Rokven heeft een mooie ruime zaak opgebouwd met alle kennis en ervaring omtrend het hardlopen en wandelen.

www.halvevanrenesse.nl  Een hele leuke halve marathon door een prachtig gebied, door de duinen en bossen en over het strand!!

www.smultaartenvansanne.nl Wil je een leuke, lekkere en unieke taart? Check dan de smultaarten van Sanne, die maakt van elke taart een feest!!

http://elcarescamping.blogspot.nl/  Een ruime en prachtige camping midden in de Picos de Europa met goede voorzieningen, en zeer gunstige prijzen.