Picos Trails

About

Welkom op Picos Trails!!!

Ik ben Daan Gutierrez geboren in ‘s-Hertogenbosch in 1973!! In 2005 ben ik het Spanje(prov. Leon) van mijn vader sinds lange tijd gaan bezoeken. Ik had alle tijd en bezocht familie en allerlei mooie plekken. Zo kwam ik voor het eerst in Los Picos de Europa en was er gelijk aan verknocht. Door mijn Spaanse roots en een beetje Spaanse klets leerde ik al snel wat lokale mensen kennen. De gelegenheid deed zich voor dat ik een oud verlaten schuur/stal(cuadra) kon kopen midden in de bergen/bossen. De volgende 10 jaar ging ik elke zomer voor een aantal maanden werken aan mijn stekje. Tegelijkertijd ging ik steeds meer hardlopen en zo ontdekte ik trailrunning. Beetje bij beetje, met wat overbelasting en blessures verlegde ik mijn grenzen.

In 2012 ben ik met deze website begonnen om mijn ervaringen en plezier te delen met wie dat leuk vindt. Mocht je interesse hebben of informatie zoeken over Los Picos de Europa, verblijven, eten, TRAILRUNNING!!! Neem gerust contact met me op via email info@picos-trails.com

Ook houd ik een blog bij met verslag, video en foto van de trails die ik probeer uit te lopen 😉 Een kalender met trails waar ik voor ingeschreven sta, en nog wat andere dingen die je zelf kunt bekijken. Heb je vragen of suggesties, een lift nodig naar een trail of wat dan ook, altijd welkom!!

Sinds 2015 ben ik troste vader van onze zoon Monte Gutierrez!! Zijn beentjes zijn bijna sterk genoeg voor Los Picos!! Ik kijk er naar uit om zo spoedig mogelijk de trails in Spanje weer te bedwingen.

En sinds 2018 is daar zijn lieve zusje Fuente bijgekomen, dus nog minder hardlopen en/of naar Spanje. Maar de trails lopen niet weg en deze papa weet ze altijd weer te vinden. Nu midden in de verbouwing van ons toekomstige huis en met alle beperkingen door het COVID-19 virus is het ook allemaal niet zo heel erg om een break van het hardlopen te hebben. 

Ik hoop dat mijn website je bevalt en wie weet zien we elkaar op een van de velen trails!! Keep on running!