Picos Trails

Friends/Links

 

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER INFORMATIE!

frame07

Mijn goede vrienden Julio(10th finisher Tor des Geants 2015!!) en Laura hebben in Santa Marina de Valdeon een heel leuk en gezellige herberg met een zeer goede keuken. Wil je goed verzorgd op een centrale lokatie verblijven waarvandaan je de Picos de Europa te voet of met de fiets kunt gaan verkennen, dan zit je hier perfect. Via info@picos-trails.com kun je je wensen laten weten en kan ik de rest snel voor je regelen.

logo-blauw-support

GHDesigns.com Bedankt voor het bouwen van de website en het continue klaarstaan voor al mijn vragen

 

11781694_879468232088607_5705763915352085894_n

www.runwalkbike.nl  Robert Rokven heeft een mooie ruime zaak opgebouwd met alle kennis en ervaring omtrend het hardlopen, wandelen, mountainbiken EN racefietsen!!!

Lopers Company Den Bosch, Jan Struycken heeft alle ervaring en kennis in huis en is al decennia DE hardloopwinkel in centrum van Den Bosch.

 Chris van Beem heeft een hele mooie site met veel informatie en een uitgebreide kalender voor trailrunners!!

 

 iPlayOutside_WVMBA_Dream_Team

www.iPlayOutside.com  Even naar de states waar Don Parks al bijna 20 jaar bezig is met het promoten van allerlei outdoor activiteiten in West Virginia.

 

 

MST-spandoeka

 Een zeer ervaren groep trailrunners met een enorm sterk team en ontzettend goed en uitdagende trailrun-events!!!

 

www.schneideroutdoor.nl  Als ik ooit de lotto win ga ik hier even onbeperkt shoppen, alles wat je nodig hebt of zoekt voor elk avontuur op elk niveau!!!